babyiscoming.blogg.se

Gravidblogg

v.34 (33+0)

Publicerad 2016-04-29 08:28:24 i Allmänt,

Nu har 82,9 % av graviditeten passerat. För en otålig själ som jag tycker jag tiden går både fort men samtidigt väldigt långsamt..
Det är dock rätt mycket att göra i skolan. Samtidigt med skolan har vi haft fullt upp med att leta lägenhet. Men nu har det blivit så lyckligt att vi har ett förstahandskontrakt i stan.. Vågar jag säga detta?? Det är en 1:a... Känns lite läskigt att bo trångt. Men vi har gjort det förr.. Först på 10 m2 stort internatrum och sen i en etta. Nu bor vi dock stort! Men det ska bli så skönt att för första gången få inreda sin lägenhet utan andras möbler. Har bara hyrt möblerat i andra hand och gör det nu också. Ser så framemot att få sätta upp min spegel (smart sätt för att göra så att ett rum ser större ut), bröllopsbilder och den fina hemmatillverkade mobilen (till bebis) som min kompis gjorde till oss. Ska sätta upp den ovanför skötbördet.
Bebis rör sig flera gånger om dagen. Igår på ett seminarirum kunde man se hans sparkar utanpå. Han reagerar också när vi tar på magen. Världens finaste lilla plutt! Mina fina föräldrar har sagt att de betalar vår vagn... Så himla snällt. Särskilt nu när det går lite sparpengar till att betala dubbla hyror...
Jag längtar efter bebis. Jag ser med skräckblandad förtjusning framemot förlossningen. Om fyra veckor ligger det en färdigbakad liten människa inuti mig. Han lever på mina andetag, den mat jag äter. Han känner när jag ligger, sover, går och äter. Jag längtar tills jag får träffa dig..
Det är tur att hela maj är fullspäckad.. Åker till Övik tidigt onsdag morgon och på torsdag till söndag blir det en tjejhelg i STHLM. Sen är det flera resor inplnaerade senare i maj också. Och när maj väl är förbi har vi 16 (!!!) dagar till bf...
Kramar från en gravid (väldigt hormonell) och trött (sover så dåligt på nätterna nu) Emelie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela